Kitten Room (pisici) – 100 lei/zi

 

Camerele Zen Pet Club au conceptul “Home style” şi sunt prevăzute cu canapea, saltea covor, cosuleţ, ansamblu de joacă, litiera, suport boluri, webcam (activare opţiune), sonorizare cu fond muzical de relaxare.

Camerele pentru pisici sunt intr-o incinta separată, climatizata, in așa fel încât prințesele sa fie cât mai puțin deranjate de zgomotele pet hotelului.
Confortul termic este asigurat prin climatizare. Pisicuţele se pot bucura de aer liber, fiecare cameră fiind prevazută cu balcon cu protecţie.

Suprafaţă cameră – 7 mp, suprafaţă balcon 2,5 mp
Tarif – 100 lei/zi cazare/animăluţ

Pentru al ll-lea animăluţ al familiei cazat in aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de bază.

– ziua hotelieră începe cu ora 15:00 (check-in).
– ziua hotelieră se termina la ora 14:00 (check-out).

*în cazul în care eliberarea camerei se face după ora 14:00 (late check-out), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei
*în cazul în care cazarea se face înainte de ora 15:00 (early check in), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei

Tarifele de cazare în toate cazurile sunt exprimate in lei/zi hotelieră (așa cum este definită mai sus) si includ T.V.A. (19%) 

*Preţurile nu includ mancarea; fiecare pisică va fi lăsat ă cu mancarea ei de acasă, pentru a evita o posibila indigestie cauzată de schimbarea alimentaţiei.

Pentru al ll-lea animăluţ al familiei cazat in aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de bază.

** Servicii personalizate: putem executa transport dus-întors sau într-o singură direcție in corelare deplină cu programul tău (acasă-hotel ZenPetClub® şi/sau hotel ZenPetClub®-acasă).

Program receptie:

L – V: 08:00 – 20:00

Sambata – Duminica: 09:00 – 17:00

Program check-in:

Zilnic: 15:00 – 20:00

Program check-out:

Zilnic: 08:00 – 14:00

***CAZĂRILE ȘI DECAZĂRILE FĂCUTE ÎN AFARA ACESTOR ORE SE VOR TAXA SUPLIMENTAR cu 50% dintr-o noapte de cazare