Kitten Room (cazare pisici) – 120 lei/zi

 

Camerele Zen Pet Club pentru pisici sunt individuale, au conceptul “Home style” şi sunt prevăzute cu canapea, saltea covor, cosuleţ, ansamblu de joacă, litiera, fântână, webcam (opțional), sonorizare cu fond muzical de relaxare.

Camerele pentru pisici sunt într-o incinta separată, climatizată, in așa fel încât prințesele să fie cât mai puțin deranjate de zgomotele pet hotelului.
Confortul termic este asigurat prin climatizare. Pisicuţele se pot bucura de aer liber, fiecare cameră fiind prevazută cu balcon generos cu protecţie.

Suprafaţă cameră – 7 mp, suprafaţă balcon 2,5 mp
Tarif – 120 lei/zi cazare/pisică

Pentru al ll-lea animăluţ al familiei cazat în aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de bază.

– ziua hotelieră începe cu ora 15:00 (check-in).
– ziua hotelieră se termina la ora 14:00 (check-out).

*în cazul în care eliberarea camerei se face după ora 14:00 (late check-out), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei
*în cazul în care cazarea se face înainte de ora 15:00 (early check in), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei

Tarifele de cazare în toate cazurile sunt exprimate in lei/zi hotelieră (așa cum este definită mai sus) si includ T.V.A. (19%) 

*Preţurile nu includ mancarea si nisipul; fiecare pisică va fi lăsată cu mancarea ei de acasă, pentru a evita o posibila indigestie cauzată de schimbarea alimentaţiei sau poate fi achiziţionată din Pet shop-ul nostru (hrana uscată  si umedă este de la firma Petkult).
De asemenea, in Pet Shop avem toate tipurile nisip, inclusiv tofu.

** Servicii personalizate: putem executa transport dus-întors sau într-o singură direcție în corelare deplină cu programul tău (acasă-hotel ZenPetClub® şi/sau hotel ZenPetClub®-acasă).

Alte servicii opționale puteți vedea aici

Condiții pentru cazare: 

  • Pentru aducerea pisicuței la Zen Pet Club este necesară prezentarea carnetului de sănătate cu dovadă vaccinarilor și deparazitărilor la zi*, iar deparazitarea externă fie valabilă pe parcursul șederii în pensiune.

*Politica de rezervare si anulare

Program receptie:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 17:00

Program check-in:

Luni – Vineri: 15:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 15:00 – 17:00

Program check-out:

Luni – Vineri: 08:00 – 14:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 14:00

*CAZĂRILE ȘI DECAZĂRILE FĂCUTE ÎN AFARA ACESTOR ORE SE VOR TAXA SUPLIMENTAR cu 50% dintr-o noapte de cazare

**CAZĂRILE ȘI DECAZĂRILE NU POT FI FĂCUTE în afara orelor de program a receptiei (exemplu : ora 7.00 sau ora 21.00)

ro_RO