Despre Zen Pet ClubScrisoare către Omul blănosului care ne va fi oaspete

Pentru o prezentare Zen Pet Club sunt foarte multe povesti frumoase de scris – despre unicitatea locației prin construcția clădirii special proiectată de arhitecți pentru confortul maxim al blănoșilor și pisicoșilor, despre spațiile imense de joacă atât afară, cu iarbă verde sau cu fântâni de apă și piscina cât și în interior pentru ca blănoșii să se bucure de joacă și pe vreme neprietenoasă, despre “luxury” în toate aspectele care țin de domeniul “pet hotel”- de la camerele generoase până la dotările premium, despre oamenii Zen Pet selectați cu atenție la toate aspectele care țin de contactul cu un animălut.

Dar am preferat să începem cu începutul.

Zen Pet Club a fost un vis care astăzi a devenit realitate.

Un vis despre un tărâm de poveste în care animălutul care rămâne o perioadă fără cea mai de preț comoară – Omul lui – să își fluture în continuare codiță și să se simtă ca un copil plecat în tabără, care se bucură de prieteni și locuri noi chiar dacă în suflet poartă dorul de părinți.

De aceea am vrea să rețineți că nota definitorile pentru Zen Pet Hotel nu dotările premium descrise în continuare și construcția impresionantă ci faptul că la noi blănoșii dvs sunt în vacanță și vor petrece mult timp alături de prieteni cu blănița și de oameni cu suflet frumos și perfect instruiți. Tot personalul Zen Pet Club, indiferent de poziție, este format din oameni cu experiență în viața trăită alături de animăluțe și care au acasă un blănos considerat membru de familie.

Astfel, programul standard al blanosilor include 3 ieșiri zilnice de câte 30 minute la care se adaugă 2 ore de joacă, program la care puteți adaugă o serie de activități opționale, pentru  prezența omului și joacă cu prietenii sunt cele mai importanți factori care vor alina dorul de dvs.

De aceea Zen Pet Club a creat pentru oaspeții blanosi spații de joacă și relaxare cu o suprafață de peste 2000 mp – curți mari cu gazon verde și moale, zona de joacă cu fântâni și piscinăsăli mari în interiorul clădirii dotate cu climatizare și sonorizare pentru vremea neprielnică.

Și pentru zona de cazare s-a dedicat spațiu cu generozitate pentru a asigura confortul animalutelor – camerele blanosilor au 8, 10 și 16 mp și curțile individuale dotate cu loc de relaxare au 10 mp. Camerele pisicuțelor au 7 mp și un balcon protejat unde pot ieși la aer liber de 2,5 mp.

Întreagă clădire Zen Pet Club este dotată cu sistem de sonorizare astfel  animăluțele beneficiază în permanentă de fond muzical cu piese special compuse pentru relaxarea și reducerea anxietății pentru blanosi și pisicuțe.

Pentru a ne asigura  blăniță dvs va avea o vacanță perfectă veți remarcă  fișa noastră de înregistrare este concepută astfel încât  cuprindă toate informațiile în detaliu legate de animăluț, de la obișnuințe până la aspecte medicale, de relaționare, ce adoră și ce urăștemențiuni speciale, etc. Va rugăm  o completați cu răbdare și atenție pentru  absolut toate informațiile solicitate sunt extreme de importante pentru un sejur de poveste!

Serviciile de care pot beneficia blănițele dvs la Zen Pet Club:

  1. Cazare
  2. Grădiniță
  3. Evenimente Dog Party
  4. Sesiuni de dresaj
  5. Cosmetică canină

Suntem fericiti sa vă urăm bun venit in cercul nostru de prieteni

VIZITE ORGANIZATE
Vizitele la hotelul nostru sunt binevenite și foarte recomandate dacă intenționați să vă cazati blănosul sau pisicoasa la noi. Ne place să îl prezentăm și să răspundem la orice întrebări pe care le aveți.
PROGRAM VIZITE
Dacă v-ati hotărât sa ne vizitaţi, vă rugăm sa faceti o programare telefonică.
Va asteptăm ! 😊
https://zenpetclub.ro/wp-content/uploads/2021/01/Untitled-8.png
Receptie

Luni – Vineri, 8.00 – 20.00

Sambătă – Duminică: 09:00 – 17:00

Check-in

Zilnic: 15:00 – 20:00

Check-out

Zilnic: 08:00 – 14:00

Grădiniță:

Luni – Vineri : 8:00 – 20.00