Termeni și Condiții

Acceptare Termeni și Condiții
Vă rugăm să citiți cu mare atenție Termenii și Condițiile de folosire a site-ului.

Zen Pet Club SRL cu sediu în str. Toamnei, nr. 18 , Bragadiru, jud Ilfov, CUI: RO41514939 este proprietarul/administratorul website-ului zenpetclub.ro

Zen Pet Club SRL, denumită generic în cele ce urmează – Societatea – , își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, va rugăm  vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat  le respectați.

Folosirea de către dumneavoastră, incluzând vizitarea, și cumpărarea serviciilor de pe site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor noastre. Prin acest accept se înțelege faptul că sunteți de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal înțelegând că serviciile hotelului nostru nu pot fi prestate fără acestea.
Site-ul are un conținut informativ.
Societateaprin acest site își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări asupra conținutului cât și a acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea, prin acest site nu are nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea acestor informații prezentate.
Erorile sau neconcordanțele care pot apărea între informațiile reale și prezentarea de pe site nu implică răspunderea Societății. Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația română. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de acesta nu sunt disponibile pentru minori.
Dacă nu acceptați acești Termeni și Condiții vă rugăm să părășiți site-ul.

Obligațiile utilizatorului
Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoană  atunci când aceste informații i se cer. În cazul în care site-ul are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul site-ului are dreptul să-l vizualizeze pe monitorul calculatorului, al tabletei, al telefonului sau al oricărui alt dispozitiv electronic cu acces la internet, să tipărească părți ale conținutului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

Securitate
Prin accesarea site-ului, dumneavoastră sunteți de acord să-l folosiți pe propriul risc și vă asumăți responsabilitatea pentru toate activitățile care survin prin această accesare. Societatea nu poate da socoteală în legătură cu exactitatea informațiilor prezentate și nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urmă folosirii site-ului. Informațiile personale vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, rezervărilor, informări despre eventualele promoții, etc. Societatea asigură utilizatorii site-ului că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți, decât în cazul în care acest lucru este solicitat strict în baza legilor în vigoare. Persoanele care vor utiliza o adresă de e-mail falsă sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit și nici nu garantează faptul că site-ul, serverele sau emailurile expediate de site nu conțîn viruși sau alte componente dăunătoare. Totodată, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul , pentru prejudicierea calculatorului dumneavoastră sau pentru interceptarea sau folosirea informațiilor de pe cardul de credit de către terțe persoane.

Prețuri
Ofertele, tarifele și prețurile produselor și serviciilor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Site-ul nu garantează că descrierea acestora este lipsită de erori sau că este completă. Rezervările sunt confirmate numai dacă sunt oferite toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele personale sunt corecte. Pentru politică de anulări a rezervărilor vă rugăm să citiți cu atenție oferta prezentată. Toate prețurile și tarifele din acest site sunt în LEI. Prețurile și tarifele au TVA-ul inclus. Plata se poate face numerar sau cu instrumente de plată electronice.
Promoțiile sunt în limita disponibilității.

Copyright

Întregul conținut al site-ului Zen Pet Club – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Zen Pet Club SRL și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Zen Pet Club SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Termenii de mai sus sunt în vigoare pe toată durata accesării site-ului.

ro_RO