IN/OUT Room (cazare câini talie medie şi mare) – 170 lei/zi

 

Conceptul “Home style” – canapele, covoare, plante verzi, sonorizare (muzică de relaxare), webcam (opţional), suport boluri cu inălţime optimă, climatizare. Blănosul va avea propria terasă unde poate ieși printr-o trapă specială când dorește.

Sunt incluse 3 ieşiri care însumează minim 2 ore de joacă şi socializare.
Spaţii de joacă cu o suprafaţă totală de peste 4000 mp – curţi mari cu gazon verde, Aqua Play Zone, săli mari de joacă in interior pentru atunci cand vremea nu este prietenoasă.

– Suprafaţă cameră 10 mp, suprafaţă curte individuală – 10 mp
Tarif – 170 lei/zi cazare

– Suprafaţă cameră 7 mp, suprafaţă curte individuală – 10 mp
Tarif – 160 lei/zi cazare

Pentru al ll-lea animăluţ al familiei cazat in aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de bază.

– ziua hotelieră începe cu ora 15:00 (check-in).
– ziua hotelieră se termina la ora 14:00 (check-out).

*în cazul în care eliberarea camerei se face după ora 14:00 (late check-out), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei
*în cazul în care cazarea se face inainte de ora 15:00 (early check in), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei

Tarifele de cazare în toate cazurile sunt exprimate in lei/zi hotelieră (așa cum este definită mai sus) si includ T.V.A. (19%) 

*Preţurile nu includ mancarea; fiecare blănos va fi lăsat cu mancarea lui de acasă, pentru a evita o posibila indigestie cauzată de schimbarea alimentaţiei.

** Servicii personalizate: putem executa transport dus-întors sau într-o singură direcție in corelare deplină cu programul tău (acasă-hotel ZenPetClub® şi/sau hotel ZenPetClub® – acasă).

Alte servicii opționale puțeti vedea aici

*** Pentru aducerea blănosului la Zen Pet Club este necesară prezentarea carnetului de sănătate cu dovada vaccinarilor si deparazitărilor la zi, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisă, iar deparazitarea externă sa fie valabilă pe parcursul sederii in pensiune. Vaccinul de tuse de canisă trebuie facut cu cel putin 14 zile inaintea primei zile de cazare, deoarece are nevoie să isi instaleze imunitatea.
Vaccinul este valabil 1 an.

*Politica de rezervare si anulare

Program receptie:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 17:00

Program check-in:

Luni – Vineri: 15:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 15:00 – 17:00

Program check-out :

Luni – Vineri: 08:00 – 14:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 14:00

***CAZĂRILE ȘI DECAZĂRILE FĂCUTE ÎN AFARA ACESTOR ORE SE VOR TAXA SUPLIMENTAR cu 50% dintr-o noapte de cazare