VIP Dog Room (cazare câini până în 15 kg)

– 220 lei/zi

Pentru cei mai pretențioși și răsfățați blănoși, avem camere speciale. Conceptul “Home style” – canapele cu spumă cu memorie, covoare, plante verzi, sonorizare (muzică de relaxare), TV, webcam (inclus), suport boluri cu înălţime optimă, climatizare pentru o temperatură optimă, lumina naturala.

Tot ceea ce înseamnă material de contact cu blănița animălutului în cameră este realizat din materiale respirabile și hipoalergenice, sub formă de huse detașabile care se spală și se dezinfectează după vizita fiecărui oaspete.

Sunt incluse 3 ieşiri care însumează minim 2 ore de joacă şi socializare.

Spaţii de joacă cu o suprafaţă totală de peste 4000 mp – curţi mari cu gazon verde, Aqua Play Zone, săli mari in interior pentru atunci cand vremea nu este prietenoasă.
Camerele VIP sunt situate într-o zona separată a hotelului nostru, în așa fel încât blănoșii să fie cât mai puțin deranjaţi de zgomotele pet hotelului.

Suprafaţă cameră 16 mp, dotată cu TV pentru ca blănosul dv sa se simtă ca acasă.

Tarif – 220 lei/zi cazare
– ziua hotelieră începe cu ora 15:00 (check-in).
– ziua hotelieră se termina la ora 14:00 (check-out).

*în cazul în care eliberarea camerei se face după ora 14:00 (late check-out), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei
*în cazul în care cazarea se face inainte de ora 15:00 (early check in), clientul va plăti în plus 50% din tariful camerei

Tarifele de cazare în toate cazurile sunt exprimate in lei/zi hotelieră (așa cum este definită mai sus) si includ T.V.A. (19%) 

Pentru al ll-lea animăluţ cazat in aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de baza.

*Preţurile nu includ mancarea; fiecare blănos va fi lasat cu hrana lui de acasă, pentru a evita o posibilă indigestie cauzată de schimbarea alimentaţiei.

** Servicii personalizate: putem executa transport dus-întors sau într-o singură direcție in corelare deplină cu programul tău (acasă-hotel ZenPetClub şi/sau hotel ZenPetClub – acasă).

Alte servicii opționale puțeti vedea aici

*** Pentru aducerea blănosului la Zen Pet Club este necesară prezentarea carnetului de sănătate cu dovada vaccinarilor si deparazitărilor la zi, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisă, iar deparazitarea externă sa fie valabilă pe parcursul sederii in pensiune. Vaccinul de tuse de canisă trebuie facut cu cel putin 14 zile inaintea primei zile de cazare, deoarece are nevoie sa isi instaleze imunitatea.
Vaccinul este valabil 1 an.

*Politica de rezervare si anulare

Program receptie:

Luni – Vineri: 08:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 17:00

Program check-in:

Luni – Vineri: 15:00 – 19:00
Sambata – Duminica: 15:00 – 17:00

Program check-out:

Luni – Vineri: 08:00 – 14:00
Sambata – Duminica: 09:00 – 14:00