Grădiniță pentru căței

De ce să stea singur în casă când poate merge zilnic la gradiniță? Blănoșii vor avea parte de joacă și socializare în spaţii verzi și săli interioare mari dotate cu climatizare și sonorizare.

Chiar dacă lucrează de acasă, mulți oameni au luat decizia să-și trimită blănosul la gradiniţă pentru a se putea concentra asupra muncii, fără să-i neglijeze acestuia nevoia de mișcare și joacă.

Socializarea la grădiniță este diferită de cea care se face în parcuri și în tarcurile de caini, pentru ca acolo vin blănoși cu diferite temperamente, care sunt mai mult sau mai putin educați, cu însoțitori care nu sunt tot timpul atenți sau nu au cunostintele necesare pentru a interveni în cazul neîntelegerilor care pot aparea si întotdeauna există un risc de a rămane cu traume psihologice sau chiar cu răni fizice în urma acestor interacțiuni necontrolate.

Pe cand, aici, la gradinița Zen Pet Club® , se pune pe primul loc siguranța, oferind un cadru în care blănoșii se simt confortabil, imitand condițiile lor de acasa; un mediu care nu le creează anxietate sau frică.

Se asigură hrănirea la orele indicate.

Program:
Luni- Vineri:  08.00 – 19.00

Tarife:
1 intrare – 55 lei/zi
10 intrări – 495 lei/ (abonament valabil o lună)
15 intrări – 725 lei/ (abonament valabil o lună)
30 intrări – 1400 lei/ ( abonament valabil două luni)

2 blănoși ai aceluiași proprietar:
1 intrare : 95 lei
10 intrări : 855 lei (abonament valabil o lună)
15 intrări : 1250 lei (abonament valabil o lună)
30 intrări: 2400 lei (abonament valabil două luni)

* Abonamentele sunt valabile 30 de zile de la data achizitiei. Intrările neefectuate nu se reportează/rambursează. Abonamentele se achită integral.

Rezervările se fac prin telefon la numărul: 0770.583.776 sau email contact@zenpetclub.ro

*Pentru un tarif suplimentar de 40 lei/zi , se asigură odihnă în cameră individuală.

Grădiniță Blănoșilor de la Zen Pet Club® este un spațiu permanent supravegheat de către personal calificat.

Facilități grădiniță:

  • Spații mari de joacă exterioare;
  • Spații mari de joacă interioare cu climatizare (atunci cand vremea nu este prietenoasă);
  • Supraveghere continuă cu personal;
  • Jocuri interactive, socializare asistată cu alți blănoși compatibili;

Vă stăm la dispoziție si vă asteptăm cu drag să ne cunoastem și să pășiți alaturi de puiuțul dvs pe tărâmul Zen Pet Club®.

*** Pentru aducerea blănosului la Grădinița Cățeilor este necesară prezentarea carnetului de sănătate cu dovada vaccinarilor și deparazitarilor la zi, inclusiv vaccinul împotriva tusei de canisă, iar deparazitarea externă sa fie valabilă pe parcursul șederii în pensiune. Vaccinul de tuse de canisă trebuie făcut cu 14 zile inaintea primei zile de gradinită.
Vaccinul este valabil 1 an.

ro_RO